Program


Szalóki Ági gyerekkoncertje / MINIMATINÉ

Szalóki Ági gyerekkoncertje / MINIMATINÉ

Játékos, önfeledt, spontán, a szó legjobb értelmében véve gátlástalan a gyerekközönség: éppen ez vonzza és hajtja lassan két évtizede Szalóki Ágit a kicsik, kisebbek, legkisebbek közé.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 11. szombat, 11:00

Szalóki Ági gyerekkoncertje
Korosztály: 3-8 év

A számos más elismerés mellett Liszt Ferenc-díjjal is kitüntetett énekesnő pályáját olyan példaképek és mesterek határozták meg és alakították, mint Sebestyén Márta, Dresch Mihály vagy Szakcsi Lakatos Béla. Szalóki Ági repertoárja a régizenétől a népzenén át a világzenéig, az erdélyi népdalkincstől a jazzig ível. Elsősorban gyerekekhez szóló formációja attól is különleges, hogy kicsikre és nagyokra is számít: a zene, a ritmus, a szöveg, a dallam, a jól eltalált hangulat korhatár nélkül élvezhető. Szalóki Ági koncertjein eddig megjelent öt gyereklemezéről, a Téli-nyári labodáról, a a Fonogram díjas Cipity Lőrincről és Gingallóról, a Körforgásról és a nemrégiben megjelent legújabb albumról, a Zümmögő időről válogat. Szalóki Ági gyerekkoncertjein az énekelt versek között József Attila, Nemes Nagy Ágnes, Kányádi Sándor, Erdős Virág, Szabó T. Anna vagy Jónás Tamás költeményei is megszólalnak. A sokszínű zenei világ gyökereit magyar, cigány, afrikai és indiai hagyományokban kell keresni.

Ének, ütőhangszerek: Szalóki Ági

Közreműködők:
gitár - Csókás Zsolt
ütőhangszerek - Szalai Péter

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!