Program


Szabó Magda: Agyigó - 17h

Szabó Magda: Agyigó - 17h

Nagyváradi Erzsébet színművésznő estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 7. péntek, 17:00

 
Szabó Magda Kossuth-díjas író, költő és műfordító születésének 105. évfordulója alkalmából.

Ki volt Szabó Magda? Író, költő, feleség? Ember volt, mint bárki más. Küzdött, félt, harcolt, szeretett. Kimondta azt, amit mások nem mertek, vagy nem tehettek. Életét végig kísérte a bizonytalanság. Támaszként, lelki társként állt, mellette férje, Szobotka Tibor, író, műfordító. Két test, egy lélek voltak.

Gyermekkor, szerelem, halál – talán ezek az emberek legszemélyesebb történetei. Az előadás átöleli a teljes életművet a költeményektől az önéletrajzi ihletésű írásokig, Nagyváradi Erzsébet színművésznő megrendítő tolmácsolásában.

 
Dalszerző és közreműködő: Vasicsek János

 

Rendező: Czeizel Gábor

 

 

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!