Program


Speciális karakterek - Said Dániel, Nagy Kitti, Noé Bex, műsorvezető: Szabó Balázs Máté

Speciális karakterek - Said Dániel, Nagy Kitti, Noé Bex, műsorvezető: Szabó Balázs Máté

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 30. péntek, 19:00

Tényleg a pepita a zsiráfok kedvenc színe? Miért esik a vajas kenyér mindig a vajas oldalára? És mitől olyan speciálisak a speciális karakterek? Ezekre a kérdésekre kaphatsz választ a Dumaszínház legújabb felfedezettjeinek műsorában, ahol az abszurditás határait feszegetik a feltörekvő fiatalok.*  Said Dániel, Noé Bex és Nagy Kitti trióját Szabó Balázs Máté, humormatuzsálem egészíti ki. 

* A hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A témák és az abszurditáskoncentráció módosításának jogát fenntartjuk. A „fiatal” kifejezés relatív.


Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért, kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra:

Kereslet alapú (dinamikus) árazás GYIK

 

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

JOHANNES BRAHMS: Változatok egy Haydn-témára, op. 56 RICHARD STRAUSS: d-moll burleszk zongorára és zenekarra *** HECTOR BERLIOZ: Rómeó és Júlia, op. 17 – zenekari részletek (Szerelmi jelenet, Mab királynő-scherzo, A magányos Rómeó, Báli jelenet)

Ajánló


François Leleux a világ egyik legjobb oboaművésze, egyszersmind kiváló karmester. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarhoz az utóbbi években úgyszólván „hazajár”: koncertjei…

Tóth-Vajna Zsombor a fiatal magyar historikus régizenészgeneráció kiemelkedő tehetségű tagja, karmester és a régi billentyűs hangszerek specialistája: orgona-, csembaló-, fortepiano-…

Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!