Program


Sound of Music

Sound of Music

Sound of Music
Zenés kalandozás a táncok és filmek világába

Budafoki Dohnányi Zenekar
Vezényel: Werner Gábor
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 11. vasárnap, 20:00

Sound of MusicA muzsika hangja. Mai hangversenyünk címválasztása nem véletlen: ezzel is szeretnénk rámutatni arra, hogy a zene milyen sokféle módon képes teljessé tenni az életünket, legyen szó táncról, mulatságról, szerelemről, bánatról vagy egy jó filmről. 

 

A Budafoki Dohnányi Zenekart ezúttal Werner Gábor, a zenekar egyik karmestere vezényli, aki emellett kitűnő csellista és hangszerelő is. Közönségünk már nagyszerű átiratát hallhatta többek között a Cinefonic, az Igazából karácsony és Gamer Symphony produkciókon. A mai hangversenyünkön felcsendülő filmslágerek, táncdalok és tánczenék (pl. a La vie en Rose, Besame mucho, illetve a Rózsaszín párduc, a Keresztapa, a Harry Potter vagy a Jurassic park zenéje) átiratai és hangszerelése is Werner Gábor, illetve Szüts Apor tollából származik. 

Ajánlatunk


Az alábbi területekre érvényes a belépőkártya: Szálkahalmi tanösvény, Hortobágy‐halastavi tanösvény, Górési tanösvény és Fekete‐rét tanösvény, A Hortobágyi Halgazdaság Zrt. kezelésében lévő halastavakra

Jótékonysági gálaestünk Tóth Nikolett balettművész támogatására valósul meg, akinek élete két évvel ezelőtt teljesen megváltozott egy váratlan baleset következtében.

Georges Bizet CARMEN Opera négy felvonásban, francia nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Ajánló


„mindig rohantam az uccán, nyitott szemmel a fényben és zajban” / Irodalmi séta Radnóti Miklós Budapestjén Juhász Annával

Az 1986-ban készült, kultikus családi rajzfilm színpadi változata feledhetetlen szórakozás az egész családnak!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!