Program


Sissy Zhou – Miquéu Montanaro Duo (CN/FR) / Miquéu Montanaro – Móser Ádám Duó (FR/HU)
2

Sissy Zhou – Miquéu Montanaro Duo (CN/FR) / Miquéu Montanaro – Móser Ádám Duó (FR/HU)

Az este két féltekét Miquèu Montanaro határokat nem ismerő zenei világa köti össze.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 26. szerda, 20:00

Sissy Zhou – Miquéu Montanaro Duo (CN/FR)
Miquéu Montanaro – Móser Ádám Duó (FR/HU)

Közreműködik:

LAVANDE & JASMIN DUO:
Sissy Zhou - gu zheng, ének
Miquèu Montanaro - fuvola, galoubet-tamburin

MIQUÈU MONTANARO - MÓSER ÁDÁM DUO:
Miquèu Montanaro - harmonika
Móser Ádám - harmonika

Sissy Zhou társaságában a provanszáli gyökerekkel rendelkező zeneszerző, furulya- és harmonikaművész arra vállalkozik, hogy levendulával szórja tele a kínai nagy falat. A Lavande & Jasmin duó alkotóerejét a kínai yin és yang elvének megfelelően ellentétes, de egymást kiegészítő energiák táplálják. Ahogy Philippe Fanise francia újságíró fogalmazott, vonók selyme a fuvolák bambuszával, kelet zenéje a nyugattal, az otthonosság a mássággal, a férfias karakter a nőiessel, a múlt hagyományai a pillanat impulzusaival lépnek párbeszédre.

Az élet olyan, mint egy tangó: két lépés előre, egy vissza. A koncert második felében erőteljes, egyszerre vidám és szomorú világ szippantja be a hallgatót, ahogy Miquèu és Móser Ádám felvillantja az élet tragikus, romantikus, sötét és fényes oldalát. Ismét ellentétes és mégis egymást kiegészítő minőségek találkoznak: a tánc a sétával, a szerelem a félelemmel, a tovatűnt érzések ma is élőkkel, régi muzsika a kortárssal, komolyzene az improvizációval. A harmonikaduó legújabb lemezének anyaga Miquèu szerzeményeiből áll, amelyekben két, az improvizáció szabadságától ittas lélek fonódik össze.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

A közönség egy őszinte és lélekmelengető showműsorra készülhet, amelyben a szokásos slágerek új formájukban szólalnak meg.

Ajánló


A már hagyománnyá vált nagyszabású Margitszigeti Szabadtéri koncert látványos showelemekkel, meglepetésekkel és óriási slágerekkel várja mindazokat, akik szeretnének egy felejthetetlen…

Az éjszakák és nappalok megkövült rendjét a fiatal egyetemista, Kelepei Jenő beköltözése borítja fel némiképp, ám hamarosan kiderül: valójában ennél…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!