Program


Shifting Roots - Alegado Movement Language - Workshop 10:00, 13:00

Shifting Roots - Alegado Movement Language - Workshop 10:00, 13:00

Különleges workshopra várunk minden tánckedvelőt, egy olyan alkalomra, amelyen a test, a lélek és a szellem egyenlő fontosságú a gyakorlatok folyamatában. Joe Alegado neve nemzetközi szinten is jól ismert a táncművészek körében. A Shifting Roots – Alegado Movement Language workshop főleg a limón technikára épül, amit kezdő, haladó, illetve profi táncosok is jól tudnak követni.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 13. vasárnap, 10:00

A workshopon fizikai és mentális határaidat ismerheted meg és feszegetheted. Középpontban az esés, a légzés és a teljes test kordinációjának összhangja lesz, hogy megteremthesd a kapcsolatot a földdel a testesteddel és a térrel, amely körülvesz, ezáltal pedig legyőzheted az eséstől való félelmed. Betekintést nyerhetsz olyan szellemi és testi nyitottságba, ami által megtapasztalhatod a tánc fizikai kifejezését és az emberi szellem kapcsolatát. Természetesen – mivel táncról van szó – nem kevésbé fontos a zene és a ritmus. Ha pedig mindezt megtanulod együtt jól kezelni, a mozgás nem csak felszabadultság érzettel tölt majd el, hanem a tánc teljes élményét adja és személyessé, egyedivé teszi az előadásmódodat is.

2020-ban, Budapesten a Várkert Bazár volt az első helyszín, ahol Joe Alegado nagy sikerrel workshopot tartott, és ahová a pandémia után 2022-ben ismét visszatér. A kurzuson kifejezetten figyelünk arra, hogy biztonságos körülmények között élvezhesd a mozgást, ezért mindenki számára 2,5x2,5 m helyet biztosítunk, hogy a megfelelő távolságtartás megvalósulhasson. Az órák angolul zajlanak, a fordításról természetesen gondoskodunk.

Válts bérletet a workshopra! Ha mindkét óra jegyét a kosaradba teszed csak 11.000 Ft-ot fizetsz!

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!