Program


Sergő Sára TELJESEN ODAVAGYOK lemezbemutató koncert

Sergő Sára TELJESEN ODAVAGYOK lemezbemutató koncert

Sergő Sára zenéje folkos, szívmelengető hangzásvilág. Hangja magával ragadó: népi hangzása, bársonyossága, mondanivalójának fontossága, mind-mind összeadódik a dalaiban. Dalszerzőként csempészik örömet a mindennapokba, kúszik a bőrünk alá, az emberekért Teljesen Odavan, időnként pedig megérkezik a Hajnali Hévvel.



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 21. csütörtök, 19:00

2023. szeptember 1-jén jelent meg Sergő Sára első szólóalbuma “egyszálgitáros”, kissé bossa-novás, de néhol az eddigiektől eltérő stílusban “Teljesen odavagyok” címmel, ahol a dalok különböző női sorsokról mesélnek: néha mély fájdalommal, akár bohókás, balatoni retro hangulatban, vagy illegálisan csábítóan. A “Teljesen odavagyok” dalaiban találunk hivatását kereső, párkapcsolati válságban szenvedő, sorsától elmenekülő, de hálát adó és a világra nyitott (szemű/szívű) női karaktereket is. Sára néhány dalát egy-egy novellával fűszerezte meg, melyek az albumon is hallhatóak.

Szerinte legfőképpen az egykor tanult népdalok, sanzonok és a kortárs magyar alternatív zene szövegei és dallam világa (Kollár-Klemencz László, Kaukázus, 30Y, Hiperkarma), a magyar beatkorszak nagyjai (Illés, Koncz Zsuzsa, Zorán, Kovács Kati) és a 30-as évek sanzonjai (Karády Katalin) hatnak rá alkotásaiban.

Ajánlatunk


Igazi örömzene vígszínházi színészektől!

Füst a szemében - Cseh Tamás 80. NYÁRI SZÍNHÁZ esőhelyszín: Gödöllői Királyi Kastély, Lovarda

Rudi van Dantzig – Toer van Schayk / Pjotr Iljics Csajkovszkij A HATTYÚK TAVA Klasszikus balett három felvonásban

Ajánló


Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók,…

A szenvedélyes és életteli előadás páratlanul hiteles módon jeleníti meg a tradicionális spanyol flamenco kirobbanó erejét és érzelmi töltetét. (esőnap…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!