Program


Saya Noé solo live act - Electric Lounge

Saya Noé solo live act - Electric Lounge

Hangulatos pop-noir dallamaival a legismertebb magyar zenész a Twitch-en, hiszen hetente többször is közvetíti élőben zenéit nemzetközi, csaknem 42.000 fős közönségének.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 11. vasárnap, 20:00

Kőrös Noémi, azaz művésznevén Saya Noé klasszikus zenész szüleivel a malajziai Kuala Lumpurban töltötte gyerekkora legnagyobb részét. Erre utal neve is, hiszen a „saya” malájul azt jelenti, hogy „vagyok”. Egzotikus dallamvilágát átjárja a melankolikus elektropop hiphop és trap elemekkel vegyítve, valahol Lana Del Rey és Billie Eilish zenéjének környékén.

Hangulatos pop-noir dallamaival a legismertebb magyar zenész a Twitch-en, hiszen hetente többször is közvetíti élőben zenéit nemzetközi, csaknem 42.000 fős közönségének. Kőrös Noémi, azaz művésznevén Saya Noé klasszikus zenész szüleivel a malajziai Kuala Lumpurban töltötte gyerekkora legnagyobb részét. Erre utal neve is, hiszen a „saya” malájul azt jelenti, hogy „vagyok”. Egzotikus dallamvilágát átjárja a melankolikus elektropop hiphop és trap elemekkel vegyítve, valahol Lana Del Rey és Billie Eilish zenéjének környékén. Az ígéretes fiatal zenei tehetség útkeresése során ma már nemcsak a dallamokat és a dalszövegeket, de a produceri munkát és a hangszerelést is saját maga készíti. A Grammy-díjas Matt Lawrence (UK) producerrel dolgozott együtt első nagylemeze, a Museum of Sins album Under The River című számán, de kiemelkedő sikerrel játszott a Morcheebe előzenekaraként is a Budapest Park nagyszínpadán, most pedig bemutatkozik a Várkert Bazár szabadtéri Electric Lounge sorozatában.

Minden, a programmal kapcsolatos változtatás jogát fenntartjuk!

Esőnap: 2023. június 24.

Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!