Program


Sárik Péter Trió & Illényi Katica, Berki Tamás, Szőke Nikoletta, Koszorus Krisztina Koszika

Sárik Péter Trió & Illényi Katica, Berki Tamás, Szőke Nikoletta, Koszorus Krisztina Koszika

A Sárik Péter Trió lassan két évtizedes fennállása óta számtalan nagyszerű énekessel, előadóval, hangszeres művésszel koncertezett és készített lemezeket.

Aktuális előadások



A Várkert Bazár gálaestjén Illényi Katica, Berki Tamás, Szőke Nikoletta és Koszorus Krisztina Koszika énekesek lesznek a zenekar vendégei. A négy művész most először, a Várkert Bazárban lép együtt színpadra, így január 4-én egy nem mindennapi koncertet hallhat majd a közönség.

A Sárik Péter Trió az elmúlt tíz évben Magyarország egyik legnépszerűbb és legmeghatározóbb jazz-zenekarává vált. Sikerük egyik záloga, hogy tagjai mindhárman nagyon nyitott, sokoldalú muzsikusok. Könnyed és energiadús fellépéseik a könnyűzenei koncertek hangulatát idézik, még akkor is, ha a legkomolyabb koncerttermekben játszanak. Saját szerzeményeik mellett bátran kalandoznak a műfajok között: több olyan albumuk jelent meg, amely a közönségük által kért dalok feldolgozását tartalmazta, de gyakran játszanak klasszikus zenei átiratokat is, Jazzkívánságműsor című lemezük Fonogram-díjat kapott.

Sárik Péter Trió

Sárik Péter – zenekarvezető, zongora

Fonay Tibor - nagybőgő

Gálfi Attila - dob

 

Közreműködők:

Illényi Katica

Berki Tamás

Szőke Nikoletta

Koszorus Krisztina Koszika

 

 

Ajánló


Évek óta sikeres sorozatunk apróbbaknak és nagyobbaknak is szól. Jó hangulatú, szórakoztató formában sok játékkal, mondókával és énekkel a közös…

Jöjjön el Ön is és ünnepeljen velünk egy egyedülálló koncert keretein belül! Korabeli fotók és filmbejátszások, nagyzenekar fúvós szekcióval, professzionális…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!