Program


Rockhimnuszok Budapest Jazz Orchestra és Wolf Kati
3

Rockhimnuszok Budapest Jazz Orchestra és Wolf Kati

Az ország legképzettebb hangú pop énekesnője, Wolf Kati az ország első számú big band-jével egy színpadon mindenképp különleges zenei élménnyel kecsegtet.



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 8. csütörtök, 19:00

Az 1998-ban megalakult Budapest Jazz Orchestra dinamikus fejlődése során mára a kortárs zene világszinten is elismert reprezentálójává nőtte ki magát.

Az Orchestra céljának, feladatának tartja az improvizatív és kortárs műfajok, a magyar zenekultúra honi és nemzetközi interpretálását, a magyar művészeti értékek magas szinten történő képviseletét.

Műsorukban ezúttal mindenki számára jól ismert rock himnuszok hangzanak el teljesen új zenei környezetben, a 17 tagú big band tolmácsolásában.

Többek között olyan előadók dalai hallhatók, mint Tina Turner, Queen, Bon Jovi, vagy az Edda.

Ajánlatunk


2021. június 18-án Gaby Pepito vőlegényével, Brian Laundrie-val útra kelt, hogy valóra váltsák sokak elérhetetlen álmát, és világgá menjenek egy lakóbusszal. Az út eredetileg októberig tartott volna, akkorra terveztek megérkezni a lány szüleihez.

elkafkásodás két részben

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!