Program


Ritkán látott különlegességek - Kovács Anna Zsófia tárlatvezetése

Ritkán látott különlegességek - Kovács Anna Zsófia tárlatvezetése

A Szépművészeti Múzeum 1800 utáni Nemzetközi Gyűjteményének állandó kiállítása mintegy 80 műtárgyat vonultat fel, az 1820-as évektől napjainkig.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 9. kedd, 18:00

A kurátorok célja kezdettől fogva az volt, hogy jól ismert remekművek mellett ritkábban látott alkotások is bemutatásra kerüljenek – 2021 őszén a 19. századi termek egy részét átrendezték, új meglepetésekkel várva a közönséget. Kovács Anna Zsófia vezetése bevezeti a látogatókat a kiállításrendezés kulisszatitkaiban, bemutatja a gyűjtemény klasszikus és újonnan kiemelt darabjait.

Ajánlatunk


A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz. Ennek fontos szerepe van a történetben. A humorral és iróniával átszőtt musical szereplői fiatalok, akik „önként” vállalták a nyári melót.

Szeretnénk benneteket meghívni a 2024. március 23-án, szombaton megrendezésre kerülő 3 vetítéses animációs film rendezvényünkre. Találkozhatsz kedvenc videósaiddal is, ott lesz: ZsDav, DoggyAndi, Jánosik Gergő, OwnMcKendry, Sajt32, Rolix, IceBlueBird és Aida Vagyok.

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!