Program


Ripoff Raskolnikov - Várkert Akusztik
2

Ripoff Raskolnikov - Várkert Akusztik

A Várkert Akusztik exkluzív koncertjein népszerű zenészek lépnek ki a megszokott felállásukból vagy feltörekvő fiatal zenekarok lépnek fel, hogy hangszereikre koncentrálva hozzák közelebb zenéjüket a közönséghez.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 13. szerda, 19:00

 

Decemberben Ripoff Raskolnikov lép a Várkert Akusztik színpadára, aki 18 éves korában nekivágott a világnak, hogy utcazenészként járja az európai országokat. Kezdetekben az európai népzenék foglalkoztatták, majd dalszerzői munkájában fokozatosan egyre nagyobb szerepet kapott az amerikai folklórban gyökerező dalszerzői attitűd, ami Bob Dylan vagy akár Tom Waits zenéjét is meghatározza.

Szuggesztív játékát és különleges színpadi megjelenését először 1987 novemberében láthatta a hazai közönség, azóta szerves részévé vált a hazai zenei életnek. Dalai az emberi érzelmek teljes spektrumát lefedik, Ripoff egyedi hangvételben szól szerelemről, szenvedélyről, veszteségről, a mindennapok nehézségeiről, de szól a szépre való törekvésről az élet minél teljesebb megéléséről is.

A Ripoff Raskolnikov Band ma ez egyik legkiválóbb produkció a hazai palettán, a tagok valamennyien a műfaj élmezőnyébe tartozó veteránok.

Ajánlatunk


Különleges koncertre készül Bocskor Bíborka zenekara: a Magashegyi Underground ritkán szokott akusztikus koncerteket adni – az elmúlt évtizedek „csendesülős” hulláma őket valamiért elkerülte. a Városmajori Szabadtéri Színpad ez irányú felkérésének végül a korábbi közös szép emlékek után – kétszer adtak itt szimfonikus koncertet, 2016-ban és 2019-ben – nem tudtak ellenállni.

A szenvedélyes és életteli előadás páratlanul hiteles módon jeleníti meg a tradicionális spanyol flamenco kirobbanó erejét és érzelmi töltetét. (esőnap szeptember 1.)

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!