Program


Rigócsör király

Rigócsör király

Ezen az előadáson sok nevetés mellett lehet megismerkedni a hangszerek, a klasszikus zene világával miközben kiderül, hogyan is képes megváltozni valaki, ha van segítsége.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 26. szombat, 16:00

DOBSZAY-MESKÓ ILONA - TARR FERENC: BONBON MATINÉ - Rigócsőr király
matiné
Bemutató: 2022 február 26.

A BonBon Matiné Műhely folyamatos célja a kortárs és klasszikus zeneirodalom legmagasabb szintű tolmácsolása. Ebben régóta társa a Ventoscala Sinfonietta és annak vezetője, Dobszay-Meskó Ilona. Szerencsénkre ő nemcsak kiváló karmester és zongorista, hanem zeneszerző is, aki gondol a legfiatalabbakra is. Tarr Ferenccel közösen írt harmadik, gyerekeknek szóló darabja ezúttal a Grimm testvérek klasszikusát, Rigócsőr király történetét és azt a kérdéskört dolgozza fel: mi különbözteti meg az értékest az értéktelentől, az igazságot a látszattól Lukácsházi Győző vezetésével közös céljuk bemutatni, mit jelent zenével mesélni, a képzelet segítségével varázsolni, egyáltalán, mi értelme van manapság mesékkel foglalkozni?

Az együttes
Dobszay-Meskó Ilona – zongora
Bujtor Balázs – hegedű
Varga Zoltán – ütőhangszerek

Játékmester: Lukácsházi Győző
Rendező: Tarr Ferenc

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!