Program


Ránki

Ránki

A német romantika két, egymással szoros kapcsolatban álló nagymesterének művei csendülnek fel a Győri Filharmonikus Zenekar hangversenyén.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 8. csütörtök, 19:00

A nyitószám Brahms komor hangvételű Tragikus nyitánya lesz, majd a 19. század versenymű-repertoárjának páratlan remeke, Schumann magasrendű zenei gondolatokban és mély érzelmekben gazdag a-moll zongoraversenye következik, amely 1845-ben nyerte el végleges, három tételes formáját. Nagy igényű szólószólamát ezúttal a legautentikusabb előadásban hallhatja a közönség Ránki Dezső előadásában. A szünet után Brahms 1877 nyarán, egy Wörthi-tó melletti üdülőhelyen készült 2. (D-dúr) szimfóniája hangzik el, a zeneszerző egyik legfelszabadultabb, gyönyörű melódiákban gazdag kompozíciója. A Győri Filharmonikus Zenekart Rajna Martin vezető karmester dirigálja.

Műsor:

J. Brahms: Tragikus nyitány, op. 81
R. Schumann: a-moll zongoraverseny, op. 54
J. Brahms: II. (D-dúr) szimfónia, op. 73

Közreműködik: Ránki Dezső - zongora        

Vezényel: Rajna Martin

 

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!