Program


Ragó Anett pszichológus tárlatvezetése az EMLÉKMODELLEK kiállításban

Ragó Anett pszichológus tárlatvezetése az EMLÉKMODELLEK kiállításban

Ragó Anett pszichológus kutatási területe a tanulási stratégiák fejlődésének kísérleti vizsgálata, a szakértői tudás, valamint a vizuális események megértésének feltárása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 11. vasárnap, 15:00

Ragó Anett pszichológus tárlatvezetése az EMLÉKMODELLEK kiállításban

Ragó Anett az ELTE PPK Kognitív Pszichológia Tanszékének adjunktusa. A pszichológusképzés aktív szereplője, BA, MA és doktori szinten egyaránt, magyar és angol nyelven.

Ezen kívül meghívott előadóként oktat a Magyar Képzőművészeti Egyetemen, valamint a Színház- és Filmművészeti Egyetem Filmoperatőr művész képzésében. Kutatási területe a tanulási stratégiák fejlődésének kísérleti vizsgálata, a szakértői tudás, valamint a vizuális események megértésének feltárása.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Ajánló


Három budapesti színész egy – azóta bezárt – színház Trianonról szóló díszelőadásán külhoni, délvidéki kollégákkal találkozik a nyílt színen. A…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!