Program


Radics Tamás előadása
3

Radics Tamás előadása

Kontrasztos éden - Costa Rica
Előadó: Radics Tamás alias "rada"
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 10. hétfő, 18:00

Radics Tamás alias "rada" több mint tíz éve magashegyi túrázik. Végzettsége szerint geológus, idegenvezető és fotográfus, azonban több éve főállású túravezetőként dolgozik a világ különböző magashegyein vagy egzotikus tájain.

Hivatástudata mellett fontosnak érzi, hogy meséljen utazásokról, expedíciókról, természetről, az emberről és az élményekről, hogy ezzel is ösztönözze hallgatóságát álmaik megvalósítására. 

Ajánlatunk


Az Aranyakkord formációt Kiss Tibi (Quimby) és Vastag Gábor (A Kutya Vacsorája) hozta létre egy 2018-as ködös januári napon teljesen öntudatlanul. Egymás mellett ültek gitárral a kezükben és rájöttek, hogy megalakultak. Az Aranyakkord egy kísérleti műhely, dalkeltető, játék a zenével és a szöveggel. Sajátságos pszichedelikus-akusztikus hangulat, Rock’n’Roll rezervátum, szellemidézés, hangzásvilágát éppúgy jellemzi az utcai poros romantika, mint az éteri csilingelések.

VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának legendáját is.

Ajánló


Havasi Balázs zongoraművész újra a Tokaj Fesztiválkatlanban ad koncertet 2024. augusztus 10-én!

Napfény és zene járja át a szívünket újra augusztusban!

A Játékszín Aranylakodalom című komédiája a 2020-ban az Újszegedi Szabadtéri Színpadon is nagy sikerrel bemutatott Legénybúcsú nem kevésbé fergeteges folytatása…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!