Program


Puskás x Kőszívű - musical koncert és kulisszatitkok

Puskás x Kőszívű - musical koncert és kulisszatitkok

A koncert első részében a Puskás, a musical dalaival és történetével ismerkedhetnek meg. A darab a világ legismertebb magyar embere, Puskás Ferenc labdarúgó pályafutásán keresztül mutatja be a ’40-es és ’50-es évek Magyarországát, annak társadalmi-történelmi-politikai körülményeit.

Aktuális előadások



 

A szünet után következnek a Kőszívű – A Baradlay-legenda legszebb dalai, amely Jókai Mór örökérvényű klasszikusa, A kőszívű ember fiai nyomán készült. A darab a Baradlay-fivérek és édesanyjuk kalandos történetén keresztül mutatja be az 1848-49-es forradalom és szabadságharc eseményeit!
A Puskás x Kőszívű musicalkoncert nem csak a csodás muzsika miatt lesz emlékezetes, hiszen kulisszatitkokat is megosztunk Önökkel! Az előadások producere, Szabó László, a dalok között az alkotás folyamatának részleteiről mesélnek!

 

 

Szereplők:
Bori Réka, Jenes Kitti,
 Märcz Fruzsina, Fehér Tibor Jásza Mari-díjas, Harsányi Levente, Szabó P. Szilveszter Jászai Mari-díjas, Veréb Tamás 

 

Rendező: 
Szente Vajk Jászai Mari-díjas, Érdemes művész

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!