Program


Pullus borkóstoló

Pullus borkóstoló

A Ptujska klet borospincéi Szlovénia legrégebbi városa, Ptuj történelmi belvárosa alatt találhatók, amelyet körülbelül kétezer évvel ezelőtt alapítottak a rómaiak.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 15. péntek, 17:45

A Ptujska klet Európa egyik legrégebbi pincészete. Itt található Közép-Európa egyik legjelentősebb borarchívuma, ahol többek között a legrégebbi szlovén bort, a „Zlata trta”-t is őrzik 1917-ből, valamint szinte az összes évjáratot 1945-ből. A Ptujska klet a Štajerska borvidék modern, terroir és fajtakifejező, hűvös éghajlatú borokra koncentráló vezető pincészete.

A Rozé, Rizling és Jazz Napok VIP teraszán megrendezett eseményen az alábbi borok kerülnek bemutatásra a pincészet Pullus borcsaládjából:

- Pinot Grigio
- Lanski Rizling
- Off Dry Rizling
- Sweet Tramini
- Blaufrankisch
- Pinot Noir

A kóstolás házigazdája a szlovén vendégek mellett Tungli Péter, a VEB2023 EKF gasztronómiai és borászati projektek vezetője.

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai milliomosházaspár egyetlen gyermeke – vészhelyzetet jelent be: férjhez ment.

Ajánló


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

A Ferencsik bérlet koncertjein a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a bécsi klasszikához illőn csökkentett létszámmal lép pódiumra. A záróesten mindehhez még…

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!