Program


Pullus borkóstoló

Pullus borkóstoló

A Ptujska klet borospincéi Szlovénia legrégebbi városa, Ptuj történelmi belvárosa alatt találhatók, amelyet körülbelül kétezer évvel ezelőtt alapítottak a rómaiak.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 15. péntek, 17:45

A Ptujska klet Európa egyik legrégebbi pincészete. Itt található Közép-Európa egyik legjelentősebb borarchívuma, ahol többek között a legrégebbi szlovén bort, a „Zlata trta”-t is őrzik 1917-ből, valamint szinte az összes évjáratot 1945-ből. A Ptujska klet a Štajerska borvidék modern, terroir és fajtakifejező, hűvös éghajlatú borokra koncentráló vezető pincészete.

A Rozé, Rizling és Jazz Napok VIP teraszán megrendezett eseményen az alábbi borok kerülnek bemutatásra a pincészet Pullus borcsaládjából:

- Pinot Grigio
- Lanski Rizling
- Off Dry Rizling
- Sweet Tramini
- Blaufrankisch
- Pinot Noir

A kóstolás házigazdája a szlovén vendégek mellett Tungli Péter, a VEB2023 EKF gasztronómiai és borászati projektek vezetője.

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Főhősük, Babaróka a történet kezdetén hároméves, és éppen óvodába (vagy ahogy Rókáéknál mondani szokás: kölyökőrzőbe) készül. Milyen lesz egész nap a kölyökőrzőben lenni Mamaróka nélkül? Lesznek Babarókának barátai? Egyáltalán hogyan kell barátkozni?

Ajánló


Mégis meddig mehetünk el a hazugságban? Mi lesz, ha már lassan magunk sem tudjuk, kinek mit adtunk be?

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!