Program


Portéka Színpad: Törökülésben

Portéka Színpad: Törökülésben

A zenés előadás két részből áll. A műsor első felében a "Teríti a lány..." és az "Ez a kapa..." című dalos játékokkal közösen játszik a gyerekekkel Fatima és Ibrahim. Majd ezt követi a "Kiskakas gyémánt félkrajcárja" című mese vidám, humoros feldolgozása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 18. szombat, 10:00

Portéka Színpad: Törökülésben
Bábszínház (2-10 éves korig)

A zenés előadás két részből áll. A műsor első felében a "Teríti a lány..." és az "Ez a kapa..." című dalos játékokkal közösen játszik a gyerekekkel Fatima és Ibrahim. Majd ezt követi a "Kiskakas gyémánt félkrajcárja" című mese vidám, humoros feldolgozása. A gyermekek nagy öröme, hogy kinevethetik a török császárt és jól szórakozhatnak a szolgálólány bugyutaságán.

Helyszín: Lóverseny téri Közösségi Ház - Újpesti Kulturális Központ

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

zenés játék két részben

Ajánló


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!