Program


Polska Jazz Festival / Hang'em High

Polska Jazz Festival / Hang'em High

A Hang Em High három különböző nemzetiségű zenész ironikus felhangoktól sem mentes zenei projektje. A banda nemrégiben úgy döntött, hogy elrabolja a norvég retro-futurista billentyűs és zeneszerzőt, Ståle Storløkkent, hogy általa más dimenzióba emelkedjen a zenekar hangzásvilága.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 13. szombat, 20:00

Polska Jazz Festival / Hang'em High

A formációban az egyedi játékáról híres Bond egy különleges hangszeren, kéthúrú basszusgitáron játszik. Basszus és kontrabasszus klarinéton, valamint tenorszaxofonon a svájci nonkomformista zenészt, Lucien Dubuis-t halljuk, aki sok-sok éve az improvizatív zenei színtér aktív tagja és több mint 20 albumon működött közre. Valaki úgy jellemezte őt: „John Coltrane génjeinek és a Beastie Boys DNS-ének kromoszomális keveréke”. Dobokon és ütőhangszereken az osztrák származású Alfred Vogel nyers játékát élvezhetjük, aki hazája egyik legaktívabb zenésze, és producerként is tevékeny. A Hang Em High zenéje földközeli és eksztatikus. Dalaik többsége rockzenei szerkezetet követ. Bond és Vogel buja ritmusokat fektetnek le, amelyekre nyers témák épülnek - mindezt Dubuis klarinétszólamai koronázzák meg, sokszor katarzisig nyújtott, improvizált szólók során.

A banda nemrégiben úgy döntött, hogy elrabolja a norvég retro-futurista billentyűs és zeneszerzőt, Ståle Storløkkent, hogy általa más dimenzióba emelkedjen a zenekar hangzásvilága. Így született meg legutóbbi albumuk, a The Kidnapping of Ståle Storløkken. De aggodalomra semmi ok, a billentyűsnek haja szála sem görbült. Természetesen arra sem kényszerítették, hogy csatlakozzon a zenekarhoz: egy 2018-ban Bezau Beatz-ben tartott rövid, de termékeny alkotói ülés után ők négyen 2019 februárjában találkoztak ismét a svájci Cinema Sil Plaz-ban adott koncertjük apropóján. Innen rögtön a stúdió felé vették az irányt, Ståle pedig úgy tűnt, élvezte a túszhelyzetet és annyira beilleszkedett, mintha nem először rögzített volna velük lemezt. "Mi négyen nagyra értékeljük ezt a zenei együttlétet – és azt hiszem, ennek visszhangja a zenében is hallatszódik " – nyilatkozta a zenekar egyik tagja.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


6+ Bemutató: 2024.05.11.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Ajánló


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!