Program


POKET est: Mikó Csaba - Égető című kötetének bemutatója

POKET est: Mikó Csaba - Égető című kötetének bemutatója

A novemberi POKET esten bemutatjuk Mikó Csaba Égető című kötetét. Az est során a szerzővel Jakobovits Kitti, Závada Péter és Asztalos Emese beszélgetnek. Közreműködik: Márfi Márk színművész.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 30. csütörtök, 19:00

Ebben a nagyvárosi bérházban vízköpő őrzi a külvilágot a lakóktól, a lépcsőfordulókban fel-feltűnik egy törpe, és a néha élő szövetként lüktető falak megnyílnak az arra járók előtt. A mintapolgár G. azt hiszi, megtalálta itt igazi otthonát, de alig költözik be új albérletébe, máris eltéved a lakások és az elme útvesztőjében. Mikó Csaba szimbolista krimijében misztikus világot ábrázol; bolyongó főhősével a regény egyszerre idézi fel a kék virágot kereső Novalis-figurát és a valóságérzékelés válságát a Mátrixból, ugyanakkor az önmegfigyelés bonyodalmait is A John Malkovich-menetből vagy a Synechdoche, New Yorkból. A dráma- és ifjúsági regényíró Mikó első szépirodalmi művében a drámaiság és a derű terei nyitnak alagutakat, és elemi erővel húzzák a mindenkori felfedezőt az örökké válaszra váró kérdés felé: ha nem tudunk kilépni önmagunkból, mihez kerülünk közelebb? (Borsik Miklós)

Ajánlatunk


A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Rudi van Dantzig – Toer van Schayk / Pjotr Iljics Csajkovszkij A HATTYÚK TAVA Klasszikus balett három felvonásban

Ajánló


Négy különböző kultúrájú "öreglány" – őszinték, viccesek- igazi emberek, még most is ízig – vérig nők. Életük utolsó fejezetében, a…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

„Szép nyári nap / Foltos farmerek az út mentén / Szép nyári nap / Sokan vándorolnak úgy, mint én…” –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!