Program


Pivarnyik Anikó: Karády

Pivarnyik Anikó: Karády

Dévényi Ildikó és Lukács Melinda vendégjátéka

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 22. péntek, 19:00

Pivarnyik Anikó: Karády
zenés játék

Karády. A titokzatos nő. Az érzéki hangú énekes. A végzet asszonya. Filmjei közül leginkább a Halálos tavasz, dalai sorából a Hamvadó cigarettavég jut először eszünkbe róla. Az 1930-40-es évek igazi sztárja volt ő, ünnepelt filmszínésznő, de életét és karrierjét alaposan megtépázta a történelem. Egy új pécsi előadás most bepillantást enged Karády Katalin életének kevéssé ismert eseményeibe, megrázó és örömteli pillanataiba, a legenda mögött megmutatva az esendő, szeretetéhes, elegáns és szenvedélyes, sokszínű embert. Mindezt Mohácsi Ilona, Karády öltöztetőnőjének szemszögéből, s belelapozva a színésznő személyes hangú, titkokat is felfedő naplójába.

Játssza
Karády Katalin..................... Lukács Melinda
Mohácsi Ilona...................... Dévényi Ildikó

Zongorán kísér: Tóth Gábor

 

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!