Program


PénteK13 – Sári Évi és Kocsis Dénes Adventi Musical estje

PénteK13 – Sári Évi és Kocsis Dénes Adventi Musical estje

A Madách Szinház ünnepelt művésze, Sári Évi musical színésznő és énekesnő olyan előadásokban főszereplő, mint: a Mamma Mia, a Vámpírok bálja, a We Will Rock You, a Sakk Musical, az Apáca show és a most bemutatásra kerülő Pretty Woman musical.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 8. péntek, 19:00

Valamint minden évben találkozhat a közönség mosolyával és hangjával a Szegedi Szabadtéri játékokon is. Partnere, Kocsis Dénes a Budapesti Operettszínház és Madách Színház kiemelkedő művésze, a Mozart, az Elfújta a szél, az Elizabeth, a Miss Saigon, az István a király, és a Puskás musicalek kiemelkedő szereplője. A fentiek alapján a koncertre érkezők egy igazán színvonalas és kivételes zenei élményekkel teli estét tölthetnek el a musicalcsillagok társaságában!

Ajánlatunk


A szenvedélyes hangú, expresszív és szuggesztív hangú tenor, a Royal Opera House, Teatro Regio di Torino és a Gran Teatre del Liceu után, először ad egész estés, önálló koncertet Magyarországon.

Különleges koncertre készül Bocskor Bíborka zenekara: a Magashegyi Underground ritkán szokott akusztikus koncerteket adni – az elmúlt évtizedek „csendesülős” hulláma őket valamiért elkerülte. a Városmajori Szabadtéri Színpad ez irányú felkérésének végül a korábbi közös szép emlékek után – kétszer adtak itt szimfonikus koncertet, 2016-ban és 2019-ben – nem tudtak ellenállni.

NOVA WORLD-CLASS ACROBATICS SHOW (esőnap: augusztus 29.)

Ajánló


2024. április 6-tól egészen szeptember közepéig látható a Fővárosi Nagycirkusz tavaszi-nyári showja, ami a „Stars like pins on the sky”…

Ákos a jubileumi előadások után idén nyáron újra rockturnéra indul, melynek keretében július 27-én, a Tokaj Fesztiválkatlanban is fellép!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!