Program


Pár-ének - regisztráció  Herczku Ágnes és Zenésztársai Bartók estje

Pár-ének - regisztráció Herczku Ágnes és Zenésztársai Bartók estje

Népzene faluról és zongora a városból: látszólag két átjárhatatlan világ, Bartóknál és az est előadóinál azonban két egymást erősítő energia.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 2. szombat, 19:00

Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár színházterme
PÁR-ÉNEK
Herczku Ágnes és Zenésztársai Bartók-estje

Herczku Ágnes és zenésztársai Bartók-koncertje a magyar népdalfeldolgozások bartóki hármas útjának szemléletes bemutatásával, valamint a feldolgozások népzenei kapcsolódásának interpretálásával mutatja be, hogy a magyar népdal mitől felbecsülhetetlen értékű és világhírű.

A koncertet Herczku Ágnes mellett olyan elismert és „ütős” zenészek teszik teljessé, mint Szalai András és Szabó Dániel (cimbalom), Kiss Péter (zongora), Vizeli Balázs (hegedű), Mester László (brácsa), Molnár Péter (bőgő).

Ajánlatunk


„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!