Program


PANNONHALMI BORKÓSTOLÓ

PANNONHALMI BORKÓSTOLÓ

A Pannonhalmi Apátsági Pincészet borait kóstolhatják meg a borkedvelők. A különleges ízélményt lágy jazz zene teszi még hangulatosabbá.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 24. péntek, 18:30

A Pannonhalmi Főapátság és az MKB építette újjá a II. világháború után tönkretett szőlőbirtokot, mégpedig Gál Tibor útmutatása mentén: szőlőtelepítés, új pince és borház építése. Nagy munka volt. Az 52 hektáros birtok borászatát Liptai Zsolt vezeti. Mintegy 300 ezer palack fajtatiszta és házasított bort készítenek Pannonhalmán. A Széldomb, Babszökő, Tavaszó, Packalló, Cseresznyés dűlőkben rajnai rizling, sauvignon blanc, fűszeres tramini, pinot blanc, olaszrizling, chardonnay, királyleányka, sárfehér, viognier, pinot noir, merlot, cabernet franc terem.

Ajánlatunk


Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!