Program


Pálinka Museum
2

Pálinka Museum

A pálinka régóta kitüntetett helyet foglal el nemcsak a magyar gasztronómiában, de a magyar kultúrában is. Az egész világon egyedülálló ital: hungarikum. Mégis kevesen tudják, hogy miben rejlik a különlegessége és mi adja igazi értékét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Múzeum
Utazás a pálinka körül időben és térben

A kiállítás az egyedülálló magyar párlatkülönlegesség, a pálinka történetét mutatja be, és felidézi a desztillálás alakulását is az ókori kezdetektől. Az interaktív tárlaton szövegek, tárgyak, képek és digitális eszközök mentén járjuk körbe a témát.

Megismerhető, hogy az elmúlt évszázadok során miként alakult a pálinka készítése, fogyasztása és a magyar kultúrában betöltött különleges szerepe. Játszva, digitális eszközzel, de valódi pálinkát „készíthet” magának ön is.

A kiállítás minden nap 10.00-21.00 óráig látogatható.

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Új névvel, új helyszínen, de a megszokott, felfokozott, összetett képi és zenei élményt nyújtó formával és minőséggel várjuk közönségünket november végén legendás filmzene koncertjeinken, melyek mindig óriási érdeklődésre tartanak számot, köszönhetően a kiváló filmzenékkel és filmes képi világgal, illetve Hollerung Gábor élvezetes konferálásával és szuggesztív vezényletével összeállított, igazán egyedi koncertélménynek.

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A finom erotikával fűszerezett keserédes történet a századforduló Kolozsvárjának egyik jelentős intézményébe, a Gerendás házként elhíresült bordélyba kalauzolja a nézőt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!