Program


Olvasópróba-demó: Romantika

Olvasópróba-demó: Romantika

HOGYAN KÉSZÜL EGY ELŐADÁS?
Beszélgetés a rendezővel, a látványtervezőkkel, a dramaturggal, a zenei vezetővel és a koreográfussal. Az érdeklődők betekintést nyerhetnek egy előadás létrehozásának folyamatába, az előkészületekbe, megismerhetik a díszlet- és jelmezterveket, és azokat a dilemmákat is, amelyekkel az alkotók a próbafolyamat során találkoznak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 17. kedd, 19:00

HOGYAN KÉSZÜL EGY ELŐADÁS?

Beszélgetés a rendezővel, a látványtervezőkkel, a dramaturggal, a zenei  vezetővel és a koreográfussal. Az érdeklődők betekintést nyerhetnek egy előadás létrehozásának folyamatába, az előkészületekbe, megismerhetik a díszlet- és jelmezterveket, és azokat a dilemmákat is, amelyekkel az alkotók a próbafolyamat során találkoznak.

Ajánlatunk


A Liliom Produkció új musical bemutatója nem meglepő módon négy negyvenes gyerekkori barátnő (Alíz, Bella, Petra és Laura) viszontagságairól szól, akik egy Balaton-felvidéki villában töltik ,,lánybúcsújukat”.

A huszadik század egyik legnagyobb magyar színházi szerzőjének remek vígjátéka, amely a színház, a művészet hatalmáról, az emberi találékonyság és kreativitás győzelméről beszél, arról, hogy a legreménytelenebb helyzetből is van kilábalás, ha elég bátor és kitartó az ember. Nagypolgári környezet, végtelenül szellemes alaphelyzet, szikrázó dialógusok és replikák A Pál utcai fiúk alkotójától – a színházcsinálás varázslatos világáról.

Ajánló


Csukás István - Bergendy István: SÜSÜ, a sárkány kalandjai zenés mesejáték 2 részben

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!