Program


NTSZ 20 – Táncra fel!

NTSZ 20 – Táncra fel!

A Nemzeti Táncszínház fennállásának huszadik évfordulóját ünneplő gálasorozat első estjén három társulat köszönti az intézményt. A Budapest Táncszínház Many Ways című produkciója az utazásról, a kimeríthetetlen döntésekről és az akadályok leküzdéséről szól. Az Inversedance – Fodor Zoltán Társulat A negyedik hullám után című darabjában egy szűk közösséget ejt rabul a zene, majd együtt taszítja bele őket a végső kimerülésbe.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 18. csütörtök, 19:00

BUDAPEST TÁNCSZÍNHÁZ
"Nemzeti Táncszínház. 20 éve, mint az otthon - befogad, biztonságot nyújt és motivál. A hely, ahol találkozunk kollégáinkkal, közönségünkkel. Az alapítók szellemisége, a táncba vetett hit és a mindenkori "láng"-hordozók az irodától a színpadig tartják össze ezt a csodát! Boldog születésnapot kíván a Budapest Táncszínház!" (Földi Béla, Budapest Táncszínház)

„Utazunk, néhányan örökre,más állapotokat, más életeket, más lelkeket keresve.”
Anais Nin 

Many WaysEgy olyan mű, amelyet lehetséges életutak ihlettek. Az utazás, a kimeríthetetlen döntések, a sok irány, a tanulás, a belső utazás és a különböző akadályok, amelyeket bármelyikünknek le kell győznie. Személyes utazásom, mint művész, mint ember, sokféleképpen irányított engem, tele érzelmekkel és élményekkel, kapcsolatban sok csodálatos lélekkel.  A „Many Ways”-t csodálatos zenészek, valamint zenéjük és szövegeik ihlették. (Neel Verdoorn)

 

INVERSEDANCE - FODOR ZOLTÁN TÁRSULAT
Az előadás címe: A negyedik hullám után

Koreográfia: Raza Hammadi
Koreográfusasszisztens: Clement Mames
Zene: Maxime Augier

Táncosok közössége tobzódik a mozdulatok árjában az üres színpadon. Szigorúan követik a zene ritmusát, mintha az rabul ejtette volna őket, hogy végül  beletaszítsa testüket a végső kimerülésbe.

 

DUNA MŰVÉSZEGYÜTTES
A Duna Művészegyüttes az elmúlt 20 évben számos bemutatót készített koprodukcióban a Nemzeti Táncszínházzal, melyek fontos emlékek, szép pillanatok mind a táncosok mind a nézők számára. A Táncszínház az egyik legmeghatározóbb helyszín a társulat szakmai fejlődésében, az itt bemutatott előadásokból szemezgetve készült el a Mozaikok című válogatás, amelyben az érdeklődők egy rövid esszenciát láthatnak ezekből a műsorokból. 

 

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Május 9-én Tankcsapda koncerttel indul az 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!