Program


Nektár Színház - A VILÁGSZÉP NÁDSZÁLKISASSZONY

Nektár Színház - A VILÁGSZÉP NÁDSZÁLKISASSZONY

A magyar népmese irodalom egyik klasszikus gyöngyszeme a Világszép Nádszálkisasszony. Mint minden népmesének, ennek is több variációja ismert. Az előadás A Benedek Elek által gyűjtött és lejegyzett változata. A mesejáték őrzi a népmesék nyelvi világát a benne felcsendülő dalok a hagyományos népzenét mai hangszerelésben.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: november 20. vasárnap, 10:00

A VILÁGSZÉP NÁDSZÁLKISASSZONY 

Szarka Gyula zenéjével. Felvételről közreműködik Szarka Tamás.

A magyar népmese irodalom egyik klasszikus gyöngyszeme a Világszép Nádszálkisasszony. Mint minden népmesének, ennek is több variációja ismert. Az előadás A Benedek Elek által gyűjtött és lejegyzett változata. A mesejáték őrzi a népmesék nyelvi világát a benne felcsendülő dalok a hagyományos népzenét mai hangszerelésben. 

Szereplők: Gábor Anita, Ondrik János, Ottó Ferenc, Rigler Renáta, Borbély Viktória,

Alkotók: Pétery Melinda, Keresztúri Kata, Juhász András

A NEKTÁR SZÍNHÁZ előadása.

Ajánlatunk


A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Nagy bajban van Jim Watt, az egyik jeles londoni brókercég fiatal vezetője. No, nem a tőzsdei hossz vagy bessz ingatta meg cégbeli pozícióját; sokkal inkább viharos magánélete szúrt szemet az Amerikából érkezett házasságpárti nagyfőnöknek. Csoda hát, ha az esti partiig Jim több hölgyismerősének is megteszi címbéli ajánlatát?

Diótörő - Klasszikus mese-show, újragondolva A történet kezdetén megismerhetjük Masát, Mását és Lujzát, a három testvért, akik a szeretet ünnepén kiosonnak a nevelőintézetből és az utcán az embereket nézik, ahogy készülődnek karácsony ünnepére.

Ajánló


A tárlat egy felejthetetlen utazás az emberi test világába. Betekintést nyújtunk az emberi test szerkezetébe, és elmagyarázzuk hogyan hatnak egymásra…

2023. március 25-én lesz 40 éve, hogy a Madách Színház bemutatta a Macskák című musicalt!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!