Program


Nefelejcs Színház - KIPPKOPP A FŰBEN

Nefelejcs Színház - KIPPKOPP A FŰBEN

Ki játszik ilyet, majd megmondom milyet! Fogócskázzunk itt a réten, szaladjunk, és kacagjunk! Fussunk, fussunk, kergetőzzünk, nem baj, ha elfáradunk! Kippkopp elindul a zöld réten, hogy játsszon egy nagyot. De vajon kivel? A szöcskékkel, vagy a hangyákkal, vagy a katicával? Minden kiderül a mese végére!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 5. szombat, 10:00

Kippkopp a fűben - Bábszínház

A Nefelejcs Színház zenés bábjátéka Marék Veronika meséje nyomán, Erdélyi Erika előadásában.

Ki játszik ilyet, majd megmondom milyet!  Fogócskázzunk itt a réten, szaladjunk, és kacagjunk! Fussunk, fussunk, kergetőzzünk, nem baj, ha elfáradunk! Kippkopp elindul a zöld réten, hogy játsszon egy nagyot. De vajon kivel? A szöcskékkel, vagy a hangyákkal, vagy a katicával? Minden kiderül a mese végére!

Az előadást 2,5 éves kortól mindenkinek ajánljuk.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a darabot, amely kísérlet a színház hatalmának demonstrálására, közös játék az író, a színész és a közönség részvételével, vagyis minden egyes este megismételhetetlen alkalom.

zenés party két részben

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!