Program


mozi.kert • Szerelmünk lapjai

mozi.kert • Szerelmünk lapjai

The Notebook, amerikai romantikus film, 2004, 12, színes, szinkronos
r.: Nick Cassavetes
Rachel McAdams, Ryan Gosling

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 27. szerda, 21:00

A nézők szívét egyszerre szorongató és felhevítő romantikus film Allie és Noah egy életen át kitartó szerelméről, amely egy forró nyári napon indult és még a világháborút is megjárta, csak hogy a jelenben tanítson meg minket a legfontosabb leckére: a szerelem nem a tied vagy az enyém, hanem a miénk.

A MOMkultban 20 éve indult nyári szabadtéri mozivetítések eleinte egyedülállónak számítottak Budapesten; ez az egyik első helyszín volt, ahol előkerült ez a klassz műfaj. Azóta számos hely, kávézó, szórakozóhely, bevásárlóközpont, kerület is szervez hasonlókat, esetenként önálló tematikára fűzve, vagy l’art pour l’art filmválasztással; technikai újításokat, fejlesztéseket vagy infrastrukturális különlegességek is felvonultatva akár. A MOMkult az elmúlt két évtizedben megőrizte azt a spontán hangulatot, egyszerű atmoszférát, ami szerethetővé – és a tapasztalatok alapján kedveltté tette a mozis szerda estéket. A MOMkult kezdetektől fogva úgy állította össze a nyári sorozatot, hogy a lehető legtöbb műfaj helyet kapjon, hogy széles közönségigényt is kiszolgáljon: a friss közönségfilmek, a romantika, természetfilmek és vígjátékok ugyanúgy vászonra kerültek, mint esetenként művészfilmek vagy animációs filmek.

Ajánlatunk


Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!