Program


Mozgástér előadás

Mozgástér előadás

A Juhász Kata Társulat - Aulea Alapítvány bemutatja:
Szabad egy táncra? Kiderül.
Ebben a táncelőadásban mindenki egyszerre néző és résztvevő koreográfusként és táncosként egyaránt. Ki-ki felmérheti saját szabadságát a kreativitás és a kapcsolódás terén.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 13. csütörtök, 19:30

A nézők kipróbálhatják, milyen belülről egy táncelőadás anélkül, hogy különösebb előképzettséggel vagy fizikai állóképességgel rendelkeznének.

Az 55 perces zenei kompozíció alatt folyamatos mozgásban tartjuk a résztvevőket. A darab Improvizációs játékokon alapuló szabályrendszerét, mint egy mozgásos társasjátékot alkottuk meg.
A lazán koreografált jelenetekben való részvétel teret ad az egyéni kezdeményezéseknek, közben alkalom nyílik a táncban való együttműködésre, így valódi közösségi élményt nyújt.

A táncosok szerepe inkább a játékmesteré, akik verbális megnyilvánulások nélkül vezetik a résztvevőket, maximum mozgásos mintákat adnak, melyet a résztvevőknek módjukban áll követni, vagy az iránymutatást negligálni és másikat kitalálni.
A közönség tagjai ezáltal mind egyedi karaktereivé válnak egy koreográfiának, de eközben csak együtt képesek működtetni azt.

Alkotók, közreműködők:
Táncművészek: Engelmann András, Eyassu-Vincze Barbara, Szemessy Kinga,
Zeneszerző: Zságer Varga Ákos
Coach konzultáns: Lakatos Máté
Jelmez: Csoma Gabi
Táncszínháznevelési szakember: Szemessy Kinga
Trailer: Ofner Gergely
Koncepció: Lóky Tamás
Koreográfus/rendező: Juhász Kata

A produkcióban való részvételhez táncos előképzettség nem szükséges.
Az előadásra kényelmes ruha javasolt.
Az aktív „nézői” részvétel (szereplői pozíció) biztosítása érdekében a közönség létszámát 30 főben maximáljuk.

Támogatók ugyanúgy az EMMI, NKA, SÍN, Műhely Alapítvány

Ajánlatunk


Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!