Program


Mozes & Kaltenecker

Mozes & Kaltenecker

Kamarazenei artpop, így lehetne tömören jellemezni a komoly jazzmúlttal rendelkező Mozes & Kaltenecker formáció sajátos műfaját.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 11. szombat, 20:00

A Mózes Tamara énekes-zongorista és Kaltenecker Zsolt billentyűs-zeneszerző alkotta duó egyedi módon képes egyesíteni a populáris műfajok és a jazz vonásait, az előadók széles látókörének és sokoldalú inspirációjának köszönhetően. Futurized című debütáló albumuk 2022 októberében látott napvilágot a BMC Records gondozásában, majd 2023 novemberében megjelent az album két vadonatúj számmal bővült deluxe kiadása is.

A vezető francia jazzmagazin, a Citizen Jazz szerkesztője „csodálatos felfedezés”-ként jellemezte a zenekart: „Mondanivalóval, blues-zal, groove-okkal átszőtt ez a zene, sok effekttel és meglepő improvizációkkal.” Az elmúlt évben a duó számos külföldi koncerten és fesztiválon – például Belgiumban a Gaume Jazzfesztiválon – aratott nagy sikert. 2023 áprilisában meghívást kaptak a németországi Jazzahead! fesztiválra, ami az európai jazzszíntér egyik legnagyobb presztízzsel bíró rendezvénye. Brémában nemcsak koncertet adtak, hanem szerepeltek a neves francia zenei rádiós, Alex Dutilh népszerű Open Jazz műsorának élő közvetítésében is.

Közreműködik:

Mózes Tamara - ének, billentyűk, effektek
Kaltenecker Zsolt - billentyűk, Seaboard, effektek

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!