Program


MOZAIK ORSZÁGOS SZÍNHÁZI TALÁLKOZÓ - Gózon Kamaraszínház: De mi lett a nővel ?

MOZAIK ORSZÁGOS SZÍNHÁZI TALÁLKOZÓ - Gózon Kamaraszínház: De mi lett a nővel ?

Mozaik Országos Színházi Találkozó

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 27. péntek, 15:00

Kiss Csaba Anton Pavlovics Csehov művéből készült előadást közel 80 színész játszotta már, határon innen és túl, többszáz előadásban– voltak akik viharból, égzengésből indultak, mások mozdulatlanul várták a hajnalt, volt hogy egy szinte meztelen lány lépett ki a bőgőtokból, mások kartondobozokból építettek világot köré. Játszották foltos frakkos lecsúszott urak és derűs csepűrágók, kisemmizett színészek, prolik, és amatőr bohócok. A színház ezer formája és árnyalata. Vajon ez most milyen lesz?

A történet örök – három férfi mesél egy nőről. A szerelemről. A titokról. A fiatalságról. Sok nevetéssel, fájdalommal.

Az ősbemutatón sötét volt. A nézőtér elcsendesült. Melankolikus szláv gitár szólt. Feljött a fény, mint a hold. A színen egy bordó nagybőgőtok, egy kék láda és egy mélyzöld kottatartó állt. Aljosa egy leheletkönnyű színes muszlinkendőt nézeget, vággyal, szomorúsággal. Jura elveszi tőle és a belső zsebébe teszi. Gyabkin abbahagyja a gitározást, s mintha a nemrég elhangzott történet folytatása izgatná… Te Jura, de mi lett a nővel?

Szereposztás

Jura:TŰZKŐ SÁNDOR

Gyabkin:STUBNYA BÉLA

Aljosa:KÁLID ARTÚR

 

Rendező:TASNÁDI CSABA

Producer: Szabó Ágnes 

Látvány: Auer Alexandra e.h.

Zenei munkatárs:FehérváryLilla

 

Rendezőasszisztens:Nagy Viktória 

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!