Program


Mörk x Nunki Bay Starship

Mörk x Nunki Bay Starship

A Mörk soul és funk alapokra épülő zenét játszik, amely elgondolkodtató társadalmi, pszichológiai és hétköznapi témában íródott dalszövegekkel, improvizációval és más stílus elemekkel együtt egy különleges zenei élményt nyújt a hallgatónak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 14. hétfő, 19:30

A ma már Fonogram és Artisjus díjas zenekar először barátaik nappalijában, mászóteremben és egyéb nem megszokott helyszínen adott koncerteket, melyeknek híre gyorsan elterjedt a budapesti undergroundban, így nem sok időnek kellett eltelnie, hogy szélesebb közönség is megismerhesse a zenekart. A Mörk sorban végigjárta a legnagyobb magyar klubokat és fesztiválokat: A38 Hajó, Akvárium Klub, Budapest Park, Sziget, Volt, Művészetek Völgye. A magyarországi lehetőségek mellett szerte a világon, számos nemzetközi fesztiválon is bemutatkozhattak már; felléptek a hamburgi Elb Jazz Fesztivál nagyszínpadán, a Leverkusener Jazztage nagyszínpadán, a groningeni Eurosonic Noorderslagon, a hamburgi Reeperbahn Fesztiválon, a New York-i Mondón, a bécsi Waves Viennán, a Tallin Music Weeken, a Budapest Showcase Hub-on vagy a poznani Spring Break-en is.

A Mörk ezen az estén a Nunki Bay Starship legénységével kiegészülve áll színpadra. A Nunki Bay Starship ismerős lehet a nagyközönségnek népszerű, hazai zenekarokból. Ebben a projektben egyesítik zenei tehetségüket és inspirációjukat, létrehozva ezzel saját, különleges univerzumukat. Stílusukat “audiovisual wormhole”, avagy audiovizuális féregjáratként határozzák meg - zenéjük a pop, a neosoul, a jazz elemeivel operál, pszichedelikus és R&B ízekkel fűszerezve.

Lehetőségük volt nagy budapesti klubokban játszani (Akvárium Klub, Magyar Zene Háza, Trafó, Instant) országszerte turnézni és többek közt olyan fesztiválokon fellépni, mint a Művészetek Völgye, a SZIN, a Campus, a Fezen vagy a Paloznaki Jazzpiknik. Legújabb, Summer Camp Memories című dalukhoz mesterséges intelligencia segítségével készítettek izgalmas videóklipet.

Közreműködők:

Mörk
Zentai Márk – ének
Szeifert Bálint – basszusgitár
Szabó Dániel Ferenc – dob
Ocsovay Damján – billentyű

Nunki Bay Starship
Tóth Dóri – ének, hegedű
Várnai Szilvia – billentyű
Belegrai Gabi - basszusgitár
Huszár Ákos – dob

Esőnap: nincs
Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!