Program


Móricz Zsigmond Színház Szilveszteri Zenés Gála

Móricz Zsigmond Színház Szilveszteri Zenés Gála

Műsorunkban részleteket láthatnak többek között a: Hello, Dolly!, Édes Charity, Csókos asszony, Sztárcsinálók, Mágnás Miska, Kabaré, Mozart!, Padlás, Bál a Savoyban, Mária főhadnagy, Bob herceg, Fekete Péter című zenés darabokból!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 31. péntek, 18:00

Móricz Zsigmond Színház Szilveszteri Zenés Gála

Óévbúcsúztató műsorunkban fellépnek többek között:
Talamba Ütőegyüttes, Cantemus Gyermekkar és a nyíregyházi teátrum társulatának tagjai.

Az est résztvevőit vendégül látjuk egy pohár alkoholos/alkoholmentes pezsgőre!

Felhívjuk kedves Nézőink figyelmét, hogy a Móricz Zsigmond Színház Szilveszteri Gálaműsor színházjegyeihez lehetőség van az előadást követően a Szindbád Kortárs Magyar Bisztróba (4400 Nyíregyháza, Színház u. 2.) szóló vacsorajegy vásárlására is, a kombinált jegyek személyesen a Színház jegyirodájában és a Szindbádban érhetőek el.

Ajánlatunk


Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!