Program


Midnight Music

Midnight Music

Ez a Midnight Music, az éjféli koncert, babzsákokon, a zenészek között ülve – a kultúrára éhes fiatalok randevúja egymással és a komolyzenével, minden komolyság nélkül.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 15. vasárnap, 23:30

Midnight Music

Azoknak, akiknek a nap java csak éjszaka kezdődik, és persze azoknak is, akik lazább környezetben hallgatnának nemcsak zenét, de az ahhoz kapcsolódó magyarázatokat is. Ez a Midnight Music, az éjféli koncert, babzsákokon, a zenészek között ülve – a kultúrára éhes fiatalok randevúja egymással és a komolyzenével, minden komolyság nélkül. Vigyázat, a Midnight-jegyek gyorsan fogynak!

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!