Program


Michele Riml: Szexpedíció

Michele Riml: Szexpedíció

vígjáték

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 23. péntek, 19:00

A „Sexy Laundry” egy tabutémát feszeget vígjátéki keretek között: mi történik, ha egy amúgy jól működő kapcsolatból eltűnik a szex?

Vége lesz vagy még megmenthető? A női lapok tanúsága szerint rengeteg, hosszabb ideje együtt élő pár/házaspár küzd ezzel a problémával, de ezek a párok annyira kínosnak érzik a dolgot, hogy még egymással sem beszélnek róla, nemhogy tegyenek is valamit a helyzet megváltoztatásáért.

Hacsak, egyikük nem veszi a bátorságot és kapcsolatmentő szexterápiára hívja párját egy szállodai szobába…

Szereplők:
Alice....................... Hegyi Barbara
Henry..................... Seress Zoltán

Alkotók
Jelmez: Katona Bálint
Rendező: Bányai Gábor

A fordítás Michele Riml Sexy Laundry című színdarabjának Marquis Entertainment által biztosított szövegkönyve alapján készült, a Mayer-Szilágyi Színházi Ügynökség közvetítésében.

Ajánlatunk


A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti.

Ne hagyja ki a gyönyörű zene felejthetetlen estjét, amelyen a világ egyik legkiválóbb zongoristája és zeneszerzője, Ludovico Einaudio dallamai csendülnek fel egy briliáns cseh zongorista előadásában.

Ajánló


A Szent István Bazilika műemlék Angster-orgonája kizárólag a pénteki esti orgonakoncerteken szólal meg. A változatos program gazdag zenei éléményeket kínál,…

CSÓKKIRÁLY, A SHOW A LEGNAGYOBB NYÁRBÚCSÚZTATÓ PARTY

2024. április 6-tól egészen szeptember közepéig látható a Fővárosi Nagycirkusz tavaszi-nyári showja, ami a „Stars like pins on the sky”…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!