Program


MÉTA Múzeumpedagógia - Diák tárlatvezetés és épületséta csoportoknak

MÉTA Múzeumpedagógia - Diák tárlatvezetés és épületséta csoportoknak

MÉTA Galopp: Interakciókra épülő, játékos tárlatvezetés a kiállításainkban, diákcsoportoknak. - Zoom belépőjeggyel és előzetes regisztrációval vehető igénybe.
MÉTA séta: A MÉTA sétán résztvevő diákcsoportok megismerkedhetnek a Népraji Múzeum architektúrájával és különleges építészeti megoldásaival, a kiállítások érintése nélkül.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 22. szombat

MÉTA Galopp:
Interakciókra épülő, játékos tárlatvezetés a kiállításainkban, diákcsoportoknak.  

MÉTA séta:
A MÉTA sétán résztvevő diákcsoportok megismerkedhetnek a Népraji Múzeum architektúrájával és különleges építészeti megoldásaival, a kiállítások érintése nélkül.

Ajánlatunk


Geszti Péter – Monori András – Tasnádi István: Ezeregy éjszaka worldmusical

Egy melankolikus álom, mely eleganciája és lélegzetelállító pillanatai megható élményt nyújtanak. A francia kortárs táncélet meghatározó alakja, Angelin Preljocaj Hattyúk tava koreográfiája varázslatos és költői, ötletes, látványos, tele utalásokkal, de új szemmel nézi az ismert jeleneteket és figurákat, hogy új értelmet adjon nekik.

Ajánló


A Bakhytzhan Baikadamovról elnevezett, többszörösen díjazott Kazah Nemzeti Kórus 1935-től a Filharmónia részeként működött kisebb vegyeskarként Dmitrij Matsutsin zeneszerző vezetésével,…

Világszerte egyedülálló rendezésben érkezik a Margitszigetre a vígopera irodalom egyik legkedveltebb és legtöbbet játszott darabja, Rossini A sevillai borbélya.

Egy show, mely az izzó Velencébe repíti a közönséget! Budapestre érkezik a világszerte elismert Vivaldianno show továbbfejlesztett változata, a VIVALDIANNO…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!