Program


Mestermunka

Mestermunka

Mozgó képeslapok a folyamatos tenni-hatni akarás vágtájáról.
Saját felöltöztetett és meztelen testünk tudatos és tudattalan demonstrációk felülete. Egy egész életünk során készülő mestermunka, melyet saját kultúránk, és az ahhoz való viszonyunk, kérdéseink, válaszaink formálnak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 1. szerda, 22:30

Cuhorka Emese - Molnár Csaba: Mestermunka

Az előadás megtekintése 18 éves kortól ajánlott!
 
Egy táncoló test a nézője számára egy szemlélhető tárggyá válik, amit egy személy emlékezete, kulturális tudata, érzései mozgatnak. Informál arról, hogy ki vagyok, de manipulálható anyagává válik annak is, hogy ki lehetek. A test minden részletével az érzékeltetés eszköze, újabb és újabb emlékek okozója. A mozgáson keresztül szabadságot tudunk teremteni testünknek, önmagunk újradefiniálására. A tánc ezúttal nem szubjektív önkifejezés, hanem egy sajátos eszközkészlet elszemélytelenített alkalmazása, amin keresztül a test visszanyeri objektivitását, hogy a testkultúrát érintő kérdéseinken túl új jelentéseket alkosson.
 
Munkánkat a Bauhaus színház inspirálta.
 
Az előadás 2020-ban Lábán Rudolf díjat nyert, valamint az Aerowaves rangos európai hálózat beválasztotta a 2020-as év 20 legígéretesebb alkotása közé.

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Ajánló


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!