Program


Matthieu Donarier’s Bestiaire: Libellules (FR)
6

Matthieu Donarier’s Bestiaire: Libellules (FR)

A Le Bestiaire formáció célja, hogy az egyedülálló európai zenészekből álló csapat különböző felállásokat alkosson a kamarazenei duóktól és trióktól kezdve a szeptettig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 5. csütörtök, 20:00

Matthieu Donarier’s Bestiaire: Libellules (FR)

Közreműködik:
Matthieu Donarier - szaxofonok, klarinét, kompozíciók
Eve Risser - zongora
Karsten Hochapfel - cselló
Toma Gouband - dobok

A Le Bestiaire (A bestárium) Matthieu Donarier szaxofonos legfrissebb kreációja: az eredetileg hét zenészt számláló formációban a zenészek számtalan különböző kombinációban egyesítik erejüket és képességeiket. Ennek eredménye egy zenés dzsungel. Egy közös kaland. Egy terjedelmes és előremutató zenei olvasókönyv. A Le Bestiaire formáció célja, hogy az egyedülálló európai zenészekből álló csapat különböző felállásokat alkosson a kamarazenei duóktól és trióktól kezdve a szeptettig. Legutóbbi projektjüket a Libellules (Szabályok) névvel illették, ami egy akusztikus kvartett kamarazenével, kreatív jazzel, időjárás-előrejelzéssel, terepfelvételekkel és polimorfizmussal. Ebben a zenében – a címmel ellentétben – minden eszköz használata megengedett: dallam, zajok, ritmus, körözés, random történések, meditáció és átváltozások. Korlátozások nélkül.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

zenés party két részben

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!