Program


Másfél óra - Társasjáték a végzetről

Másfél óra - Társasjáték a végzetről

Másfél óra.
(Társasjáték a végzetről)


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 9. csütörtök, 18:00

90 perc.
Ennyi idő kell ahhoz, hogy kiforduljon sarkaiból a világ.
Vagy ahhoz, hogy a helyére kerüljön egy kidöccent fogaskerék.
Nézőpont kérdése.
És ahhoz is, hogy hősünk, a férfi elérje az úticélját. Autóval.És közben telefonáljon..
A feleségével, akit megcsalt.
A gyerekével, aki hazavárja, mert kezdődik a meccs.
A főnökével, aki éppen most rúgta ki.
A beosztottjával, aki e pillanatban veszi át a helyét.
És a nővel, aki épp gyereket szül neki.

És ő csak megy megállíthatatlanul a végzete felé. Miért? Hiszen visszafordulhatna, még visszacsinálhatna mindent és akkor talán nem lenne semmi baj…De meg lehet-e állni?

90 perc.
Ennyi a játék ideje.
És ebben van az a fél óra is, amelyben ön, kedves néző elmondhatja, eljátszhatja a véleményét erről a sorsfordító helyzetről.

Férfi: Molnár Gusztáv
Főnök: Koltai Róbert
Feleség: Gaál Ildikó
Szerető: Máthé Rebeka
Beosztott/kisfiú: Mucsi Kristóf

Gestalt terapeuta: Andráska Zsófia

Rendező: Gaál Ildikó

Kreatív producer: Koltai Róbert
Jászai Mari- díjas színművész,
Érdemes Művész

"Ez egy lelkileg nagyon erőteljes történet. Olyan létkérdések merülnek fel benne, ami tulajdonképpen bárkivel megtörténhet. Ezért magánemberként és színészként is azonosulni tudtam a szereppel. Nekem elsősorban a transzgenerációs, szülő-gyerek kapcsolatról szól. A nézők pedig a beszélgetés során a férfi-nő viszonyokat, a párkapcsolati kérdéseket, az ebben való felelősségvállalást emelték ki, arra reagáltak a hozzászólásaikban." (Molnár Gusztáv)

A darab újdonsága, hogy nem az előadás végén, hanem a darab közben jön létre a színészek és a közönség közötti interakció. Ez azért is szokatlan, mert a történet egy sorsfordító pontján állítják meg a darabot. Andráska Zsófia Gestalt terapeuta moderálásával, a nézők elmondhatják a saját véleményüket, megoszthatják az élményeiket. Reagálhatnak egymásra, ütköztethetik a nézőpontjaikat. Ezekre a visszajelzésekre pedig maguk a színészek is reagálnak, saját, személyes élményeiket is feltárva. Ezután a rövid beszélgetés után folytatódik az előadás. Ez a kockázatot is magában rejtő szokatlan megoldás, újfajta megközelítés a színészek és a nézők számára is.

Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!