Program


Mary McDonald: Jesus!

Mary McDonald: Jesus!

Mary McDonald – népszerű amerikai egyházzenész – „Jesus!” című kétrészes musicalszerű oratorikus művének első része „A Messiás eljövetele”, a második „A Messiás feltámadása” címet kapta. Mindkét rész lazán összefűzött tételek sorozata, melyben a szerző különböző nézőpontokból vizsgálja meg a történéseket; érzéseket, benyomásokat fogalmaz meg, mindezt pedig közismert dallamok – karácsonyi dalok, koráldallamok és műzenei részletek – felidézésével teszi.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 6. szombat, 16:00

A Sopronban tervezett előadás különleges vállalkozás, hiszen az eredetileg zongorára és kórusra írott, majd szimfonikus zenekarra hangszerelt darab ezúttal fúvószenekari kísérettel szólal meg. Szilágyi Miklós karnagy neve városunkban nem ismeretlen, hiszen a Fidelissima Vegyeskarral immár nyolcadik éve működnek együtt sikeresen, de Kőszeg két nagy múltú együttesét, a 164 éves Concordia-Barátság Énekegyesületet és a 157 éves Kőszeg Város Fúvószenekarát is vezeti. Az ő fúvószenekari átiratában és az említett három együttes koprodukciójában csendülnek majd fel Sopronban a JÉZUS! hangjai.

 

Az előadás a nagy érdeklődésre való tekintettel még egyszer előadják!

 

Jegyár az egyes előadásokra: 5.000 Ft

Ajánlatunk


A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Robert Icke: Oidipusz Fordította: Upor László

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Ajánló


MÁZS 50 Mészáros Árpád Zsolt életmű koncert Időtartam: 2 x 70 perc

dühös vígjáték két részben

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!