Program


MAGASHEGYI UNDERGROUND KONCERT

MAGASHEGYI UNDERGROUND KONCERT

Beengedés érkezési sorrendben

6 éves kor alatt ingyenes

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 23. szombat, 20:00

A Magashegyi Underground a Petőfi Rádió egyik korai felfedezettjéből lett a magyar alternatív könnyűzenei szcéna egyik meghatározó koncert-zenekarává. Az együttest 2004- ben alapította Fodor Máriusz, de igazán Bocskor Bíborka énekesnő belépésével találta meg igazi hangját: a vele készített Szeplős Váll és Anglia című dalok hamar ismertté tették a csapatot.

Stílusuk bekategorizálhatatlan: városi folkzenéjükben gyakran hallhatunk elektronikus-zenei hatásokat és erős sláger-szerzői vénájuk ellenére nem félnek a sötétebb tónusoktól sem. Öt teljes albumuk jelent meg eddig (Ezer erdő 2010, Tegnapután 2013, Talált tenger 2016, Titkos életem 2020, Egymáshoz rövid az út 2023), a rajtuk található rádiós dalok (Metróhuzat, Rázz fel, Árnyékok, Esőnap, Szemszavak, Holdfényváros) folyamatos jelenlétet és rengeteg koncert-meghívást biztosított a csapatnak. 2018-ban az addig "búvópatakként" csörgedező irodalmi szál folyóvá duzzadt: Tóth Krisztinával először közös MÜPA estet írtak és adtak elő, majd 2020-ban kiadták Titkos életem című albumukat, amely minden dala a költő-írónő verseire íródott.

A csapat Bocskor Bíborka egyéves szülési szabadsága után 2021-ben kipihenten, újult energiákkal tért vissza a koncert színpadokra, a rajongók legnagyobb örömére. 2023 decemberében kiadták legújabb, "Egymáshoz rövid az út" című stúdióalbumukat, amelyen újra együtt dolgozott a zenekar "csúcskorszakának" dalaiért felelős alkotómag: Bíborka, Fűrész Gábor és Toldi Miklós mellé visszatért Fodor Máriusz és Tariska Szabolcs szövegíró is. A kritika és a rajongók egyaránt élénken üdvözölték az új anyagot, így több új szerzeménynek is bebiztosított helye lesz a tizennyolc éves pályafutásuk teljes keresztmetszetét felölelő setlistbe.

Ajánlatunk


Közel két évszázada ad reményt és erőt „e rút világban” Liliomfi és Mariska minden ukázt felülíró szerelme, Szellemfi játékkedve és a teátristák fantáziája.

Szikora Róbert az R-GO énekese, frontembere, a Csikidám stílus magyarországi megteremtője, 2024. augusztus 3-án a Tokaj Fesztiválkatlan nagyszínpadán lép fel zenekarával!

musical Az előadást angol felirattal játsszuk.

Ajánló


Georges Bizet CARMEN Opera négy felvonásban, francia nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Rúzsa Magdi hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője, a rádiós frekvenciákon a legtöbbet játszott előadó, aki 2024. augusztus 31-én újra a Tokaj…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!