Program


MAGASHEGYI UNDERGROUND KONCERT

MAGASHEGYI UNDERGROUND KONCERT

Beengedés érkezési sorrendben

6 éves kor alatt ingyenes

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 23. szombat, 20:00

A Magashegyi Underground a Petőfi Rádió egyik korai felfedezettjéből lett a magyar alternatív könnyűzenei szcéna egyik meghatározó koncert-zenekarává. Az együttest 2004- ben alapította Fodor Máriusz, de igazán Bocskor Bíborka énekesnő belépésével találta meg igazi hangját: a vele készített Szeplős Váll és Anglia című dalok hamar ismertté tették a csapatot.

Stílusuk bekategorizálhatatlan: városi folkzenéjükben gyakran hallhatunk elektronikus-zenei hatásokat és erős sláger-szerzői vénájuk ellenére nem félnek a sötétebb tónusoktól sem. Öt teljes albumuk jelent meg eddig (Ezer erdő 2010, Tegnapután 2013, Talált tenger 2016, Titkos életem 2020, Egymáshoz rövid az út 2023), a rajtuk található rádiós dalok (Metróhuzat, Rázz fel, Árnyékok, Esőnap, Szemszavak, Holdfényváros) folyamatos jelenlétet és rengeteg koncert-meghívást biztosított a csapatnak. 2018-ban az addig "búvópatakként" csörgedező irodalmi szál folyóvá duzzadt: Tóth Krisztinával először közös MÜPA estet írtak és adtak elő, majd 2020-ban kiadták Titkos életem című albumukat, amely minden dala a költő-írónő verseire íródott.

A csapat Bocskor Bíborka egyéves szülési szabadsága után 2021-ben kipihenten, újult energiákkal tért vissza a koncert színpadokra, a rajongók legnagyobb örömére. 2023 decemberében kiadták legújabb, "Egymáshoz rövid az út" című stúdióalbumukat, amelyen újra együtt dolgozott a zenekar "csúcskorszakának" dalaiért felelős alkotómag: Bíborka, Fűrész Gábor és Toldi Miklós mellé visszatért Fodor Máriusz és Tariska Szabolcs szövegíró is. A kritika és a rajongók egyaránt élénken üdvözölték az új anyagot, így több új szerzeménynek is bebiztosított helye lesz a tizennyolc éves pályafutásuk teljes keresztmetszetét felölelő setlistbe.

Ajánlatunk


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!