Program


Magácska koncert

Magácska koncert

Magácska meg kicsoda?...vadromantika, könnyed, vagány szövegekkel, dúdolni való dalokkal, melyekben hétköznapi helyzetek elevenednek meg, olykor kellemetlenkedő, incselkedő őszinte pimaszsággal és (ön)iróniával - avagy a pop-rock-indie-jazz ötös.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 22. csütörtök, 19:00

“Egy-egy általunk is megélt teljesen hétköznapi élményről – nem ritkán férfi-női kapcsolatokról – van szó a dalokban nem szokványos megvilágításban. Talán van benne egy kis csavar, vagy nincs és az egész csak egy emlék befőttes üvegbe zárva. Mélységesen hisszük, hogy jó dalokkal, egyszerű, de meghökkentő szövegekkel, pimasz őszinteséggel könnyen rávehetők az emberek egy mosolyra, egy kiadós táncra, vagy közös éneklésre. Mi imádjuk, amit csinálunk, reméljük, hogy ez a túloldalon is betalál!”

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

zenés party két részben

Ajánló


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!