Program


Libertine irodalmi reggeli
2

Libertine irodalmi reggeli

A Játékszín Julius Meinl Színpadán Kovács Eszterrel, a Mat on the Moon közösség alapítójával beszélget Szabados Ági.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 17. szombat, 11:00

Kovács Eszter különleges életútja és hitvallása több reggelire való időt is megtölthetne, de ez a néhány óra is bizonyosan olyan gondolatokkal gazdagítja majd a közönséget, amelyekkel jó lesz hazatérni. Eszter sikeres marketingvezetőként döntött úgy, hogy szeretné megváltoztatni a mindennapjait, lelassítani, befelé figyelni, és másokat is megtanítani arra, miként tegyék ezt. Világlátását és életmódját a jóga, a mindfulness és a meditáció hármasára építette és építi a mai napig. Fontos és elismert nemzetközi tudósoktól és mesterektől tanult, tudását pedig egyrészt az általa alapított online közösségben, a Mat on the Moon-ban, illetve workshopjain és tréningjein adja át, másrészt a Libertine Könyvkiadónál nemrég megjelent kötetében, a Köszi, jól-ban, amelyben Eszter összegez minden olyan tanácsot, elméletet, módszert, tapasztalatot és gyakorlatot, amely hozzásegíthet minket egy teljesebben megélt élethez. Eszter ráadásul a trópusok üzenetét hozza el a fagyos decemberbe, hiszen megosztja a közelmúltban Balin szerzett élményeit, felismeréseit is.

Ajánlatunk


Huszka Jenő történelmi ihletésű nagyoperettjét a fordulatos sorsú asszony, Lebstück Mária igaz története ihlette, aki az 1848-ban bécsi forradalom kitörésekor férfiruhába bújik, és álnéven csatlakozik az egyetemi légióhoz…

Dr. Bagdy Emőke mindig is fontosnak tartotta a társadalommal folytatott párbeszédet, a lélektani ismeretek terjesztését, a szakmai közvélemény formálását.

(Bérletes bemutató: 2023. február 3. péntek)

Ajánló


Tár amerikai zenés dráma, 158 perc, 2022 angol nyelven magyar felirattal

2023. március 25-én lesz 40 éve, hogy a Madách Színház bemutatta a Macskák című musicalt!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!