Program


Leszállt az ég dicső királya
3

Leszállt az ég dicső királya

A Leszállt az ég dicső királya egy egyszemélyes betlehemes előadás, amely ötvözi a betlehemezés élőszereplős és bábtáncoltató formáját, illetve ezeknek a formáknak a különböző fajtáit. Az előadás a tradíciókat beépítve és újragondolva meséli el Jézus, a Megváltó születésének történetét, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 20. vasárnap, 15:00

Leszállt az ég dicső királya
Az előadást hat éves kortól ajánljuk.

-  Szabad-e bejönni Betlehemmel?
-  Szabad!
-  Hát akkor be is gyövök! Ismerik-e magik a Megváltó történetjét? Igen gazdag történet az, hajaj! Aki még nem hallotta, az erőst figyelmezzen, aki meg már hallotta, az meg még inkább, hátha egyebet is megtud, mint amit eddig tudott.

A betlehemes játék, vagyis a betlehemezés a legnépszerűbb karácsonyi misztérium- és / vagy pásztorjáték. Központi eleme egy házilag készített, templom alakú betlehem, amivel a betlehemező(k) házról-házra jár(nak).

A Leszállt az ég dicső királya egy egyszemélyes betlehemes előadás, amely ötvözi a betlehemezés élőszereplős és bábtáncoltató formáját, illetve ezeknek a formáknak a különböző fajtáit (szálláskereső-, csillagozó-, paradicsom-, pásztorjáték). Az előadás a tradíciókat beépítve és újragondolva meséli el Jézus, a Megváltó születésének történetét, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Az előadás központi és meghatározó elemei a mesélő.

Koncepció, szövegkönyv, tervező, kivitelező, rendező, játszó: Horváth Márk

Dramaturg: Nagy Orsolya
Koreográfus: Fitos Dezső
Zeneszerző, zenei szerkesztő: Tarr Bernadett

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!