Program


Leszállás Párizsban - Boeing Boeing

Leszállás Párizsban - Boeing Boeing

Bohózat két felvonásban a SensumArts előadásában

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 17. szombat, 18:00

Leszállás Párizsban - Boeing Boeing

Bernard, a fiatal francia sztárépítész, vérbeli playboy, menő lakásából Párizs csodálatos panorámájában gyönyörködhet, meg persze meseszép menyasszonyában, akit mámorosan szeret, de mámorosan szereti másik menyasszonyát is. És a harmadikat is. Mert egy modern férfinak ugye három menyasszony az ideális, csak mind légiutas-kísérők legyenek, s menetrend szerint elkerüljék egymást. Bertha, a házvezetőnő nemzetközi konyhát vinni, a menü szinte óráról-órára változik. Ráadásul váratlanul betoppan Bernard gyerekkori barátja, Robert is. Bernard boldog életét azonban váratlanul felborítják a Párizs feletti kedvezőtlen légköri viszonyok.

Szereplők
Bernard........................ Bozsó Péter
Robert.......................... Baronits Gábor
Bertha.......................... Fodor Zsóka / Mézes Violetta
Judith........................... Köllő Babett
Janet............................ Deutsch Anita
Jaqueline..................... Mádi Piroska

Írta: Marc Camoletti
Rendező: Korcsmáros György

Műsoridő: 2x60 perc szünettel

Ajánlatunk


A bugaci határon; Délibábos Hortobágyon; Van az úgy, kérem néha, néha; Némán várni egy boldog percet; Én mától kezdve csak te rólad álmodom; Nagy árat kért a sors a boldogságért... – ugye mindenkinek ismerősen csengenek az előbbi dallamok?

Új névvel, új helyszínen, de a megszokott, felfokozott, összetett képi és zenei élményt nyújtó formával és minőséggel várjuk közönségünket november végén legendás filmzene koncertjeinken, melyek mindig óriási érdeklődésre tartanak számot, köszönhetően a kiváló filmzenékkel és filmes képi világgal, illetve Hollerung Gábor élvezetes konferálásával és szuggesztív vezényletével összeállított, igazán egyedi koncertélménynek. Ezúttal is a filmzeneirodalom legjavából válogatunk, az örökzöldek mellett a legújabb sikerfilmek zenéit is műsorra tűzve.

Ajánló


A szenvedélyes hangú, expresszív és szuggesztív hangú tenor, a Royal Opera House, Teatro Regio di Torino és a Gran Teatre…

A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!