Program


Lesz Itt Még Fesztivál - Müller Péter Sziámival Karafiáth Orsolya Beszélget

Lesz Itt Még Fesztivál - Müller Péter Sziámival Karafiáth Orsolya Beszélget

Mindegy milyen a színpad, musical, Balthazár, prózai, kicsi vagy nagy, úgy áll fel, mintha az egész világ nézné. Így is van amúgy. Minden kérdés, semmi sem egyértelmű, csak az, hogy van miről beszélnie.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 16. kedd, 19:00

ISMERETTERJESZTŐ ELŐADÁS
“Lesz itt még fesztivál”- Müller Péter Sziámival Karafiáth Orsolya beszélget

Te jó ég, hány tinilány depressziózott az Előrelátó csecsemőre, és hányan botladoztak haza az épp azévi Szigetet lezáró Sziámi koncert után! Zenész, színész, szervező, szerkesztő, artista, mindegyik, egyik sem?
Az együttgondolkodás, együttműködés mestere (mostani kérdezőjét is ő terelte annak idején a dalszövegeírás felé, hangot adó, kihangosító, hangadó.

Szervező és helyszín: MMMH

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!