Program


"Lehetnénk egyek mind..." Ismerős Arcok - Trianon 100 Emlékest

"Lehetnénk egyek mind..." Ismerős Arcok - Trianon 100 Emlékest

Kapunyitás: 19:30

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 4. szombat, 20:00

A zenekarunk a megalakulásától fogva kiemelt jelentőséget tulajdonít azoknak a történelmi eseményeknek, amelyek meghatározó módon alakították a nemzetünk sorsát, a magyarság létét és fennmaradását a Kárpát-medencében.
Dalainkkal fontos küldetést teljesítünk, hiszen feladatunknak tekintjük a magyarságtudat ébrentartását, értékeink hagyományaink megőrzését és továbbítását a következő generációk számára. Az idei évben emlékezünk meg a 100 évvel ezelőtti békediktátumról, amely szétszakította a nemzetünket és alapjában változtatta meg a magyarság életét. Ebből az alkalomból “Lehetnénk egyek mind…” címmel országos megemlékező esteket szervezünk, erre az alkalomra összeállított műsorral. A műsor jellemző gondolatai a hazaszeretet, a kultúránk, értékeink tisztelete és megóvása, valamint a trianoni döntés utáni magyar közösségben való létezés fontossága. Az est vendége Simó József előadóművész lesz, aki válogatott versekkel és szemelvényekkel teszi még katartikusabbá a zenekarunk dalait.

Jegyár: 3700 Ft


 

 

 

 


 

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!